טמפרטורה פנימית לבשר

טמפרטורה פנימית לבשר
Slices of beef steak on meat fork on wooden background

בכל תהליך של עישון או צליה  אחד הפרמטרים החשובים ביותר הוא טמפרטורת הבשר. במהלך הצלייה אנחנו בודקים את הטמפרטורה בלב הנתח על מנת להגיע למידת עשייה המדויקת שמחמיאה לאותו הנתח.…

להמשך קריאה טמפרטורה פנימית לבשר

בישול בירה בבית!

הוראות בישול בירה בשיטת רכז+וגרעינים (20 ליטר) ציוד דרוש: מיכל תסיסה, חומר חיטוי, שק בד, סיר. חומרי גלם: 8 ליטר מים מינרלים קפואים, רכז לתת 3 ק''ג, גרעיני לתת 1…

להמשך קריאה בישול בירה בבית!

בירת IPA

לבירה הנהדרת הזאת יש סיפור היסטורי נהדר. חלק מהמומחים יגידו שזאת אגדה, אבל בואו נזרום עם זה הפירוש המילולי של המילה איילהוא ביטוי מימי הביניים heal שפירושו בריאות ארוכה (…

להמשך קריאה בירת IPA

בירת חיטה בווארית

בגרמנית וייסצנביר Weizenbierweizen-חיטההמקור של הבירה הוא במדינת בוואריה בדרום גרמניההאגדה מספרת שכבר בימי הביניים תושבי המקום היו מוספים חיטה לבירה שהיתה מבושלת עד אז מבשלת הבירה ויינשטפן (שהחלה לעבוד באופן רשמי…

להמשך קריאה בירת חיטה בווארית

בירת חיטה דונקל-dunkel

המקור של הבירה הוא במדינת בוואריה בדרום גרמניההאגדה מספרת שכבר בימי הביניים תושבי המקום היו מוספים חיטה לבירה שהיתה מבושלת עד אז מבשלת הבירה ויינשטפן (שהחלה לעבוד באופן רשמי ב1038) טוענת שנזירי…

להמשך קריאה בירת חיטה דונקל-dunkel